Drink....eat!!!

Ρύζι με κρέας

0




Υλικά

1/2 κιλό ρύζι για πιλάφι
1 κιλό κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια
3 κρεμμύδια
1 κιλό ώριμες ντομάτες ή 1 κουτί ντοματάκια
1/2 κούπα άσπρο κρασί
1/2 κούπα βούτυρο ή 1 1/2 κούπα λάδι
Αλάτι
Πιπέρι


Εκτέλεση

- Καθαρίστε το ρύζι και πλύνετε το καλά.. Πλύνετε καλά και στραγγίστε τα κομμάτια από το κρέας.
- Σε ένα μπλέντερ πολτοποιήστε τις ντομάτες.
- Ρίξτε το λάδι και τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια σε μία κατσαρόλα.
- Οταν πάρουν χρώμα ρίξτε το κρέας και σοτάρετε το για μερικά λεπτά.
- Προσθέστε τις ντομάτες, το κρασί, το αλάτι και το πιπέρι.
- Βράζετε το κρέας για μία ώρα περίπου έως ότου είναι έτοιμο.(αν χρειασθεί προσθέτεμε λίγο νερό).
- Στο τέλος δεν πρέπει να μείνει νερό στη σάλτσα..
- Eτοιμάζετε το ρύζι (πιλάφι).
- Σερβίρετε το ρύζι στα πιάτα και από πάνω ρίχνουμε το κρέας με την σάλτσα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...