Drink....eat!!!

Ανθότυρο µε γιαούρτι και πετιµέζι, γλυκάνισο και σπασµένο παστέλι

0
υλικά
200 γρ. ανθότυρο
2 κεσεδάκια γιαούρτι, στραγγιστό
1½ κ.γ. γλυκάνισο
ξύσµα από 1 πορτοκάλι, ακέρωτο
8 κ.σ. πετιµέζι

2 παστέλια

εκτέλεση

Σε ένα µπολ ανακατεύουµε καλά το γιαούρτι µε το ανθότυρο. Στο γουδί κοπανάµε το γλυκάνισο. Προσθέτουµε στην κρέµα το ξύσµα πορτοκαλιού, τον γλυκάνισο και το µισό πετιµέζι και ανακατεύουµε καλά. Μοιράζουµε το µείγµα σε µπολάκια. Βάζουµε το παστέλι σε ένα σακουλάκι για τρόφιµα και το σπάζουµε ρολάροντας πάνω του ένα γυάλινο µπουκάλι ή µε τον πλάστη. Μοιράζουµε το τρίµµα του παστελιού πάνω στην κρέµα. Περιχύνουµε από 1 κ.σ. πετιµέζι σε κάθε µπολ και σερβίρουµε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...