Drink....eat!!!

Patina de pisciculis

0

Υλικά
500 γρ. βρασμένο φιλέτο ψαριού ή μικρά ψάρια
150 γρ. ξερές σταφίδες
½  κουτ. Γλυκού πιπέρι
1 κουτ σούπας σέλινο ψιλοκομμένο ( Liebstoeckl)
1 κουτ. Σούπας ρίγανη
2 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
200 ml λάδι
100 ml κρασί άσπρο ανακατεμένο με ½  κουτ. Γλυκού αλάτι (Liquamen)
Λίγο άμυλο καλαμποκιού (κορν φλάουερ)

Εκτέλεση
Βάλτε τις σταφίδες, το λάδι, το πιπέρι, το αλάτι, τη ρίγανη, τα κρεμμύδια και το σέλινο σε μια κατσαρόλα. Μαγειρέψτε τα μέχρι να δέσουν όλα μαζί. Έπειτα προσθέστε τα βρασμένα ψάρια και ανακατέψτε τα όλα μαζί. Δέστε την σάλτσα με το κορν φλάουερ και σερβίρετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...