Drink....eat!!!

Ψαρονέφρι με μοσχάτο και πορτοκάλι

0

Υλικά(για 2 ατομα)

  • 2 κομμάτια ψαρονέφρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 πορτοκάλια
  • 1 μανταρίνι
  • 1 χούφτα άσπρα αμύγδαλα
  • 1 ποτήρι γλυκό κρασί μοσχάτο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Διαδικασία

Ζεσταίνουμε το λάδι και θωρακίζουμε το ψαρονέφρι. Κόβουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε δίπλα στο ψαρονέφρι. Αλατίζουμε και σβήνουμε με το μοσχάτο, τους χυμούς πορτοκαλιού και μανταρινιού. Αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει. Σερβίρουμε με αμύγδαλα και ξύσμα πορτοκαλιού.
Καλή όρεξη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...