Drink....eat!!!

Εντσιλάδας με λουκάνικο πικάντικα-Enchiladas with spicy sausage

0

Συστατικά

  • 4 μεγάλες τορτίγες
  • 250 γρ. καλαμπόκι κονσέρβα
  • 2 λουκάνικα χωριάτικα κατα προτίμηση
  • 2 κόκκινες πιπεριές φλωρίνης
  • 1 μικρή συσκευασία μανιτάρια κονσέρβα
  • 500 γρ. ψιλοκομμένη ντομάτα κονσέρβα
  • λιγο τσίλι σε σκόνη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ταμπάσκο (προαιρετικά)
  • 3 κουταλιές της σούπας απο οποιαδήποτε πικάντικη σώς διαλέξετε
  • 4 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 300-350 γρ. τυρί γκούντα ή τσένταρ

Οδηγίες

  1. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι, τις πιπεριές, τα μανιτάρια, τα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες και τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε λιγο.
  2. Προσθέτουμε το τσίλι, το αλατοπίπερο, τη ντομάτα και τη σώς.
  3. Βάζουμε και το καλαμπόκι και αποσύρουμε απο τη φωτιά.
  4. Προθερμένουμε το φουρνο στους 220 βαθμούς, γεμίζουμε τις τορτίγες με τη γέμιση που κάναμε βάζοντας και λιγο τυράκι μέσα και τις βαζουμε με το άνοιγμα προς τα κάτω στο ταψάκι.
  5. Οση γέμιση περίσεψε τη βάζουμε πανω στις τορτίγες και πασπαλίζουμε και το υπόλοιπο τυράκι.
  6. Το ταμπάσκο το προσθέτουμε (αν το βάλουμε) πανω στην καθε τορτίγια ξεχωριστά αναλόγως πόσες θέλουμε να κανουμε πικάντικες την ωρα που τις γεμίζουμε.
  7. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το λουκάνικο με φιλέτο κοτόπουλο ή ψαρονέφρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...