Drink....eat!!!

Βιταλια

0

Συστατικά

  • ενα μικρο μπαλακι προζυμη
  • εναμισυ κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις
  • δυο ποτηρια χλιαρο νερο
  • ενα κουταλακι αλατι
  • ενα ποτηρι του κρασιου λαδι

Οδηγίες

  1. Βαζουμε το προζυμι σε μια λεκανη και προσθετουμε λιγο απο το χλιαρο νερακι εως να διαλυσει
  2. Ριχνω το αλατι και το αλευρι και το υπολοιπο νερακι και το ζυμωνω καλα. Η ζυμη δε πρεπει να γινει τοσο σφιχτη οσο του ψωμιου
  3. Στο τελος προσθετω και το λαδακι και ζυμωνω ακομη λιγο
  4. Αλειφουμε το ταψι με λιγο λαδι και στρωνω τη ζυμη σε ταψακι νουμερο τριαντα τεσσερα
  5. Κοβω σε ακτινες και αφηνω να φουσκωσει σε ζεστο μερος
  6. Ψηνω σε 200 βαθμους τρια τεταρτα περιπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...