Drink....eat!!!

Fajitas με μοσχαρίσια μπριζόλα

0
Συστατικά
  • 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες χωρίς λίπος και κόκκαλο
  • 2 πιπεριές
  • 1 κρεμμύδι
  • ηλιέλαιο
  • σκόρδο ψιλοκομμένο
  • πιπέρι
  • κίμινο
  • τσίλι
Οδηγίες συνταγής
Κόβουμε την μπριζόλα σε μικρά κομματάκια και προσθέτουμε λίγο ηλιέλαιο, ψιλοκομμένο σκόρδο και πασπαλίζουμε με πιπέρι φρεσκοτριμμένο, κύμινο και λίγο τσίλι. Κόβουμε την πιπεριά σε λεπτές φέτες. Όταν κάψει το τηγάνι προσθέτουμε το κρέας και τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά ώστε να ψηθεί καλά. Μόλις πάρει καλό χρώμα προσθέτουμε τις πιπεριές και ύστερα το κρεμμύδι και ανακατεύουμε. Όταν ετοιμαστούν, τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο και στο ίδιο τηγάνι βάζουμε τις πίτες για να ζεσταθούν. Απλώνουμε 3 κουταλιές κρέας σε μια πίτα και διπλώνουμε.
Σερβίρεται ζεστό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...