Drink....eat!!!

Λάσι με φρέσκο γάλα και μπανάνα

0
για 4 άτομα
125 ml γάλα
250 γραμμ. γιαούρτι
200 γραμμ. μπανάνες καθαρισμένες
4 κ.σ. ζάχαρη
φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα
Χτυπάμε στο μπλέντερ για 2-3 λεπτά το γάλα, το γιαούρτι, τις μπανάνες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια και τη ζάχαρη. Μοιράζουμε το μείγμα στα ποτήρια, πασπαλίζουμε με λίγα φιστίκια Αιγίνης και σερβίρουμε αμέσως. Διατηρείται σκεπασμένο με μεμβράνη σε καράφα και στο ψυγείο για24 ώρες. Αν είναι πηχτό το αραιώνουμε με λίγο παγωμένο νερό ή παγάκια.

• Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την μπανάνα με ροδάκινα ή φράουλες και ακόμη να το αρωματίσουμε με ανθόνερο, βανίλια ή πικραμύγδαλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...