Drink....eat!!!

Χταπόδι με μελιτζάνες

0




Υλικά

1 κιλο χταποδι
1/5 κιλο μελιντζανες
2 ξερα κρεμμυδια
4 ντοματες η ενα κον κασε
μισο ματσακι μαιντανο
5 σκελιδες σκορδο
και αλατι πιπερι 2 κουταλιες
ξυδι και λαδι για τηγανι

Εκτελεση

- Σε μια κατσαρολα βαζουμε 3 κουταλιες της σουπας ξυδι 1/5 ποτηρι νερο και το χταποδι και το βραζουμε μεχρι να μαλακωσει .
- Καθαριζουμε της μελιντζανες απο εξω και της κοβουμε σε φετες.
- Τις αλατιζουμε και τις τηγανιζουμε σε ελαιολαδο.
- Στρωνουμε σε μια κατσαρολα της μισες μελιντζανες και μετα ριχνουμε απο πανω τα μισα υλικα ντοματα, σκορδο, κρεμμυδι, μαιντανο. Κανουμε το ιδιο εναλλαξ με τα ιδια υλικα.
- Τελος βαζουμε το χταποδι κομμενο και το ζουμι που εχει μεινει απο το βρασιμο, αλατι πιπερι και το βραζουμε σε σιγανη φωτια να μεινει με το λαδι που βγαζουν οι μελιντζανες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...