Drink....eat!!!

Après cafè

0
υλικά
για 4-6 άτομα
6 κ.σ. καφέ εσπρέσο ριστρέτο
1 ξύλο κανέλα
100 γραμμ. κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια (60% κακαόμαζα)
4½ φλιτζ. (500 ml) γάλα
εκτέλεση
Λιώνουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι και σε χαμηλή φωτιά την κουβερτούρα μαζί με το γάλα και προσθέτουμε την κανέλα. Σιγοβράζουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τον εσπρέσο και μόλις αρχίσει να φουσκώνει σερβίρουμε σε φλιτζάνια ή ποτήρια.Μια κουταλιά σαντιγί και 2-3 κόκκοι καφέ θα το μετατρέψουν σε après cafè νiennοis. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...