Drink....eat!!!

Μους Σολομού

0




υλικά


  • 11 γρ. Ζελατίνα
  • 225 γρ. Καπνιστό σολομό
  • 100 γρ. Κριμ τσιζ
  • 125 ml Κρασί άσπρο
  • 75 γρ. Μαγιονέζα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • (1/2 Χυμός λεμονιού
  • 150 γρ. Κρέμα γάλακτος
  • λίγο Μπρικ
  • 2 Γαρίδες
  • λίγο Αγγουράκι(α)
  • λίγος Ανηθος
εκτέλεση

Ζεσταίνετε ελαφρά το κρασί σε μια κατσαρόλα. Προσοχή να μη βράσει. Ρίχνετε στο ζεστό κρασί τη ζελατίνα, κόβετε το σολομό σε μικρά κομματάκια. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με το κριμ τσιζ και τα ανακατεύετε με τη μαγιονέζα. Σ' αυτό το μείγμα ρίχνετε τη ζελατίνα, το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το πιπέρι και τον καπνιστό σολομό.
Χωρίζετε το μείγμα σε δύο μικρές φόρμες και το παγώνετε για τρεις ώρες. Οταν πήξει, θα ξεφορμάρετε τη μους και θα γαρνίρετε με τις γαρίδες, το αγγουράκι, το μπρικ, τον άνηθο και φέτες λεμονιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...