Drink....eat!!!

Πιπεριές γεμιστές με τυρί φέτα

0
Υλικα
για 8 ατομα

8 γλυκες πρασινες, κόκκινες ή και κίτρινες πιπεριες [ κερατο ]
¼ φλιτσανι τσαγιου ελαιολαδο
1 μεγαλο κρεμυδι τριμμενο
1 μεγαλη ντοματα ψιλοκομμενη
1 κουτ σουπας μαιτανο ψιλοκομμενο
200 γραμ φετα γλυκια χοντροκομμενη
λιγο λαδι ριγανη πιπερι


Εκτέλεση

- Πλενετε της πιπεριες και αφαιρειτε τα κοτσανια και τους σπορους προσεχοντας να μη της σχισετε .
- Τις ριχνετε σε νερο που βραζει και της ζεματιζετε για 5 λεπτα .
- Τις στραγγιζετε και της αφηνετε να κρυωσουν.
- Στο μεταξυ σοταρετε το κρεμυδι στο λαδι .
- Προσθετετε την ντοματα το πιπερι και τη ριγανη.
- Τα ανακατευετε και τα κατεβαζετε από τη φωτια .
- Αφου κρυωσουν λιγο προσθετετε την τριμενη φετα και το μαιτανο
- Γεμιζετε τις πιπεριες με το παραπανω μειγμα και αφου τις αλειψετε με λαδι τις ψηνετε στο γκριλ η της τηγανιζετε.
- Τις γυριζετε να ψηθουν από ολες της μεριες .
- Τις σερβιρετε ζεστες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...