Drink....eat!!!

Μακαρόνια Αλσασιέν

0
Υλικά

  • αλάτι
  • 150 γρ. ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες 
  • 200γρ. παρμεζάνα ή (τριμμένο) κεφαλοτύρι
  • 1 φιλέτο στήθος (κομμένο στενόμακρα)από μέτριο κοτόπουλο
  • 1/2 κιλό (Νο 6) μακαρόνια
  • 100γρ.μανιτάρια κομμένα φέτες 
  • 200γρ. βιτάμ
  • πιπέρι
  • 2-3 πιπεριές φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες 
  • 1 κόκκινη ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 1 κύβο knorr για ρύζι/ζυμαρικά
εκτέλεση


1. Βράζετε τα μακαρόνια σε αρκετό νερό αλατισμένο, προσέχοντας να μην βράσουν τελείως.
2. Τα στραγγίζετε και τα κρυώνετε με αρκετό νερό κρύο.
3. Κατόπιν βάζετε το ΒΙΤΑΜ σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί, προσθέτοντας το ζαμπόν, τα μανιτάρια, τις πιπεριές, την ντομάτα, το κοτόπουλο και αφήνετε να ψηθούν 20 λεπτά.
4. Στη συνέχεια προσθέτετε τα μακαρόνια, αλάτι & πιπέρι, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα, ανακατεύοντας να σωταριστούν 5λ περίπου.
5. Σερβίρετε ζεστά ή αν θέλετε τα βάζετε σε ένα πυρέξ και σε δυνατό φούρνο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...