Drink....eat!!!

Γρανίτα espresso

0
Υλικά

3 φλιτζ. ζεστό νερό
1 φλιτζ. ζάχαρη
2 φλιτζ. (400 ml) καφέ φίλτρου πολύ δυνατό
Εκτέλεση
Τοποθετούμε σε κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά το νερό, τον καφέ και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε για 3 λεπτά από τη στιγμή που αρχίζει να βράζει το μείγμα. Ρίχνουμε σε μεταλλικό μπολ και βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες. Ανακατεύουμε με πιρούνι σπάζοντας τα κρυσταλλάκια και ξανακαταψύχουμε για άλλες 3 ώρες. 
*Προσθέστε σαντιγύ,ταιριαστή αντίθεση 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...