Drink....eat!!!

Μανιταρόπιτα

0
υλικα
.1/4 τυρί γκούντα
.1/4 κεφαλογραβιέρα
.1/4 γραβιέρα Κρήτης
.1/4 τυρί kerrigold
.2 κονσέρβες μανιτάρια σε τεμάχια
.πιπέρι
.1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
.1 σκελίδα σκόρδο
.3 αυγά
.1/2 ποτηράκι κρασί λευκό
.μαϊντανός (σε σκόνη), άνηθος (σε σκόνη)
.φύλλο σφολιάτα
.λίγο λάδι
.2 κρέμες γάλακτος (μεσαίο μέγεθος) 


εκτελεση



-Τρίβουμε τα τυριά σε ένα μπολ.
-Ψιλοκόβουμε τα ήδη τεμαχισμένα μανιτάρια σε μικρότερα κομματάκια, τα ξεπλένουμε και τα σουρώνουμε.
-Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό και τον άνηθο σε λίγο λάδι.
-Προσθέτουμε και λίγο πιπέρι και στο τέλος σβήνουμε με το κρασί.
-Χτυπάμε καλά τα αυγά.
-Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα τυριά, τα αυγά και τις κρέμες γάλακτος.
-Έπειτα, ρίχνουμε στο μπολ το μείγμα με τα μανιτάρια.
-Αλείφουμε ένα ταψάκι με λίγο βούτυρο και τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτα.
-Απο πάνω βάζουμε το μείγμα και έπειτα το δεύτερο φύλλο σφολιάτα.
-Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...