Drink....eat!!!

Λιγκουίνι µε τόννο

0
υλικά
250 γρ. (½ πακέτο) λιγκουίνι
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
1 κ.σ. κάππαρη
⅔ από ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
1σκελίδα σκόρδου, ψιλοκοµµένη
1κ.σ. µαγιονέζα
1κ.σ. µουστάρδα πικάντικη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι µε προσοχή
φρεσκοτριµµένο πιπέρι

Θα χρειαστείτε:
1 αντικολλητικό τηγάνι διαµέτρου 24 εκ.
1 κατσαρόλα για τα ζυµαρικά 


εκτέλεση

Στο τηγάνι βάζουµε όλα τα υλικά (και το νερό από τον τόνο) εκτός από τα ζυµαρικά, ανακατεύουµε και µόλις πάρουν βράση χαµηλώνουµε τη φωτιά στο µισό της έντασης. Ανακατεύουµε και µόλις φύγουν τα πολλά υγρά και δέσει η σάλτσα αποσύρουµε από τη φωτιά.
Στο µεταξύ, βράζουµε τα ζυµαρικά al dente (να κρατάνε) σε αλατισµένο νερό, σύµφωνα µε τις οδηγίες του πακέτου. Με την πιρούνα παίρνουµε τα ζυµαρικά από την κατσαρόλα και τα µεταφέρουµε στο τηγάνι, χωρίς να τα έχουµε σουρώσει.
Ξαναβάζουµε το τηγάνι στη φωτιά για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας, και σερβίρουµε.
Πασπαλίζουµε µε φρεσκοτριµµένο πιπέρι, που τους πάει πολύ, όπως σε όλα τα ζυµαρικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...