Drink....eat!!!

Σταφιδόψωμο νηστίσιμο

0
Υλικά:
  • 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 νεροπότηρο λάδι
  • 1 νεροπότηρο ζάχαρη
  • 1 κουτ. σούπας κανελογαρίφαλο τριμμένο
  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού φρεσκοστυμμένο
  • ξύσμα 1 πορτοκαλιού
  • 1 φλυτζανάκι του καφέ μπράντι
  • 2 χούφτες σταφίδες (πασπαλισμένες καλά με αλεύρι)
Εκτέλεση:
  • Βαζουμε το λάδι και τη ζάχαρη σε μια λεκανίτσα και τα χτυπάμε καλά.
  • Μετά ρίχνουμε τα κανελογαρύφαλλα, το χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα και το μπράντι.
  • Μετά βάζουμε και τις σταφίδες.
  • Τελευταίο ρίχνουμε το αλεύρι και χτυπάμε να ενσωματωθεί κι αυτό.
  • Ρίχνουμε το μίγμα σε καλά λαδωμένη φόρμα ή στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 45' στους 180 βαθμούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...