Drink....eat!!!

The Cuban Way!

0
Υλικά

1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια, στραγγισμένα


2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο


10 φέτες μπέικον


1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο


1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο


1 ντομάτα κομμένη κυβακια


1 κουταλάκι κύμινο σε σκόνη


½ κουταλάκι πάπρικα


2 φύλλα δάφνης


2 φλιτζάνια ζωμό κότας


4 λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες


1 κουταλιά μαύρη ζάχαρη


2 φλιτζάνια βρασμένο ρύζι


1 κουταλιά χυμό lime


1 κουταλιά ρούμι


Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το μπέικον. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το


 σκόρδο και τη ντομάτα. Μετά από 5 λεπτά προσθέτουμε το κύμινο, την πάπρικα, τη


 δάφνη και το χυμό λάϊμ. Ρίχνουμε στο τηγάνι τα φασόλια, τα λουκάνικα και τέλος τη 


ζάχαρη. Προσθέτουμε το ζωμό και βράζουμε για ½ ώρα σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε 


το ρύζι, ραντίζουμε με το ρούμι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...